Botiga-recepció del Centre d’Interpretació Dinosaures de Fumanya

Espai amb funció de recepció, venta d'entrades i botiga. Situat al mig de la natura a 1650m d’alçada també s'integra dins de l'espai màquines de vending de beguda i snacks

La intervenció es realitza en un espai-contenidor rígid, fred i opac, tot el contrari del que tenim a l’exterior : natura, llum, espai… pretenem que la recepció-botiga integri els elements anteriorment citats de manera que aquest espai ens predisposi a la visita. El primer repte és trencar amb l’ortogonalitat de l’espai i crear una circulació fluida amb la ubicació d’un mostrador circular situat al centre de la planta i unes gòndoles, igualment circulars, estratègicament col·locades al seu voltant. Situem unes prestatgeries altes amb calaixos extraïbles a la part inferior a la paret longitudinal baixa que utilitzant un banc ens unirà i donarà continuïtat al moble que conté les màquines expenedores. Plantegem una nova paret inclinada que per un costat ens permet situar més prestatgeries altes amb calaixos extraïbles a la part inferior i per l’altre costat disposar d’un petit espai tancat al públic com a magatzem.

Client
Consorci Ruta Minera

Lloc
Fumanya

Data
2017

Disseny
barrinadisseny

Fusteria
Invenntia

Il·luminació
Elektra Catalunya

Fotografia
Angel Carbonell